1323430.jpg

Lapset hoitaa mielellään Niiskua, joskus liiankin innolla, ainakin nämä meidän vauhdikkaat kaksoset. Matti suukottelee Niiskua suoraan suulle ja antaa Niiskun nuolaista takaisin. Siitä seuraa hersyviä riemun kiljahduksia ! Niisku myös tykkää leikkiä lasten kanssa ja vie käsistä uni ym.. lelut...

Lapset myös yrittävät kantaa Niiskua vaikka on kielletty about sata kertaa. Toinen sitten kiljuu hädissään kun pienten otteet ei ole aina niin helliä. Tähän siis syyllistyvät vain kaksoset, Ninnu ja Jusa on saanet sen verran osumia Niiskun terävistä kulmahampaista, että juoksevat lattialla vain kun Niisku on jonkun muun sylissä. eli sattuman pakosta viettävät paljon aikaansa sohvalla tai pöydän ääressä =)

Eilen muistin miten mummo sitoi talouspaperista tolloja kissalle... päätin kokeilla samaa Niiskulle kun on vähän laiska lenkkeilemään. Kääntelin siis paprun tolloksi ja sidoin siihen langan. Tollon pyöräytin Niiskun eteen ja vedin sitä ensin hiljaa eteenpäin ja kun Niisku tarttui syöttiin alkoi hurja ralli tollon perässä. Minulta meni pää aivan pyörälle siinä touhussa koirasta en tiedä, mutta kylläpä saatiin liikettä aikaiseksi.

Sillä kun viemme Niiskua pihalle, se olisi tyytyväinen kunhan saisi lirauttaa pissat portaiden juureen.. Jos haluamme pidemmän lenkin on Niisku ensin kannettava mahdollisimman kauas , kun sen sitten laskee maahan juoksee kiireen vilkkaa kotiovelle tai oikeastaan rappujen juureen. Ei pääse vielä itse rappuja ylös. Muutaman kerran kokeiltuaan ,ottaa vauhtia on päässyt hyppimällä  toiselle portaalle ,josta sitten kierii kuperkeikkaa alas asti. Nyt tyytyy odottelemaan ,että joku kantaa sen sisälle.. 

1323432.jpg