Niisku on saanut omia puruluita, solmuja ja tikkuja... yritetään niiden avulla tyydyttää sen pureskeluvimma. Muutama lipastonkulma ja jalkalista on jo korjauskunnossa. Vinkkejäkin ollaan saatu miten kaluamista vois estää. Heti eka kokeiltiin etikkaa. Sipaistiin sitä joka nurkkaan ja hihitellen odotettiin mitä tuleman pitäis... No Niisku tapansa mukaan pian ehtikin nurkille ja huomasi että joku oli sipaissut nurkkiin HERKKUA. Kävi nuolemasa etikat joka nurkasta... se siitä hyvästä vinkistä.... valkopippurikaan ei oikein tehonnut, mutta viimeisin idea laittaa tabaskoa nurkkiin näyttää tehoavan.  Eka kerran kävi maistamassa nurkkaa, korvat käntyi tanaan, kieli tuli suusta ulos sivulle... sillä lailla  tepasteli kummissaan edestakaisin ja sitten juomaan, ... nyt on saanut kaapit yms olla aikasta rauhassa.

Niisku on muuten aikamoinen munarosvo. Kun siivoan Niiskun pedin, sieltä löytyy joka kerta sinne kuulumattomia aarteita, kuten ruuveja, kyniä, lasten pieniä maskotteja, juustohöylä.... jne  =)

Annettin Niiskulle perjantaina possunkärsä, jota natustelikin antaumuksella.... mutta iltapäivällä meinasikin tukehtua siihen. Onneksi selvittiin säikähdyksellä, mut heitettiin kuitenkin loput kärsät mäkeen.

 

Eilen nautiin taas auringosta pihalla lasten sekä Niiskun kera. Lapsista oli hauskaa kun Niisku ravasi pitkin kaivamiamme lumitunneleita.

1421300.jpg