Viime perjantaina veimme kaikki lapset mummilaan ja lähdimme kolmisin, minä, isäntä ja Niisku kohti Polvijärven mökkiä. Päätimme ajella mahdollisimman vähillä pysähdyksillä, koska matka olisi pitkä. Niisku matkasi omassa boksissan auton perällä. Matka sujui hyvin, niin kauan kun Niisku pysyi boksissan. Kun pääsi sieltä ulos, kapusi auton etuosaan, minä kapusin taakse Niiskun seuraksi, joka lipoi huuliaan ja hetken päästä oksensi.... no onneksi oltiin varauduttu ja pyyhkeitä löytyi... Varkaudessa pysähdyimme tekemään vkonlopon ruokaostot ja taas jatkettiin matkaa. Loppu matka sujuikin rauhallisesti, vaikka isäntä hieman polkikin kaasua..!!!

Aamulla lähdimme kävelemään kaupalle, jonka isäntä sanoi nähneensä muutaman kilometrin päässä. Ilma oli aurinkoinen ja tuulinen, mutta ihanteellinen pikku lenkille. Tunnin käveltyämme toivoin että kauppa ilmestyisi pian näkyviin. Lopulta löytyikin 6km päästä mökiltä, ja taas takaisin tien päälle ja toiset 6km toiseen suuntaan. Niiskukin jaksoi yllättävän hyvin kävellä! Tälle reissulle ollaan naurettu muutamaan otteeseen.

Illalla Niisku ei ollut halukas lähtemään meidän kanssa kävelylle vaan oli todella epäluuloinen =)   Saatiin kuitenkin myös illalla pikku lenkki aikaiseksi...